LESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/typography.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/template.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/responsive.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/k2.less

Search

Despre noi

Misiunea noastra

Este aceea de a raspunde nevoilor clientilor nostri punandu-le la dispozitie o gama larga de utilaje si echipamente de top pentru constructii, intretinere, reparatii drumuri si cai ferate, instalatii gaze, termice si sanitare sau diferite alte lucrari de constructie.

Viziunea noastra

Vrem sa fim furnizorul tau preferat de utilaje si echipamente pentru constructii din Romania.

Pentru a ne atinge acest obiectiv, dispunem de un portofoliu de produse de ultima generatie, de posibilitatea de a oferi service si consultanta pentru acestea, precum si de o vasta experienta locala.

Iar pentru a fi siguri ca suntem pe drumul cel bun, atunci cand ne evaluam activitatea, ne raportam la standarde inalte: calitatea si excelenta.

Valorile

Valorile care ne ghideaza in toate actiunile pe care le intreprindem sunt seriozitatea si anagajamentul fata de client, calitatea produselor si serviciilor oferite, flexibilitatea in abordarea fiecarui proiect.

Calitatea produselor noastre

Utilajele si echipamentele de calitate sunt vitale pentru companiile clientilor nostri. De aceea, oricare ar fi nevoile acestora, noi recomandam produsele pe care le consideram ca fiind cele mai potrivite din punct de vedere al capacitatii de productie/executie in raport cu proiectul descris si, bineinteles, din punct de vedere al pretului.

Calitatea produselor pe care le comercializam este garantata de renumele producatorilor: AMMANN (lider in domeniul statiilor de asfalt si compactare),  YANMAR,  ATLAS COPCO, ROADTEC, ATMOS, VISTARINI, CEDIMA, COMEBA, PAUS, VANDEL, MADRO, GOMACO, PROMOVE. MEM IMPEX unic importator in Romania al produselor de compactare AMMANN.

 

Citeste si politica de acceptare a cookie-urilor

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Afla mai multe.

LESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/blue.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/green.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/orange.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/purple.less