LESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/typography.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/template.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/responsive.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/k2.less

Search

Istoric

MEM IMPEX  se prezinta

Prezenta pe piata romaneasca de peste 17 ani, MEM IMPEX  este o companie care are ca obiect de activitate comercializarea unei game largi de utilaje si echipamente de top pentru constructii, intretinere si reparatii drumuri si cai ferate, instalatii gaze, termice si sanitare sau diferite alte lucrari de constructie. Suntem unul dintre liderii din acest domeniu, cu o cota de piata de aproximativ 20% in Romania.

Intelegem sa ne indeplinim promisiunea de a fi inovatori in toate actiunile noastre si de a intelege nevoile fiecarui client, contribuind la resursele de care are acesta nevoie pentru ca afacerea lui sa prospere.

In calitate de dealer autorizat al unor firme de renume precum AMMANN, ATLAS COPCO, COMEBA, GOMACO, PAUS, ROADTEC, YANMAR si nu numai, avem onoarea si obligatia de a respecta si mentine in relatiile cu clientii nostri renumele si seriozitatea acestora!

Echipa noastra

Suntem mandri de echipa noastra de oameni calificati, oameni care au invatat si continua sa invete  specificul domeniului in care actionam pentru a-si putea servi zi de zi clientii cu profesionalism. Investim constant in pregatirea profesionala a echipei noastre, oferind traininguri si informatii despre produsele pe care le comercializam, ca si despre servicile pe care le oferim clientilor.


Clientii nostri

A veni in intampinarea dorintelor clientilor nostri este cea mai importanta preocupare a noastra si nu precupetim nici un efort in incercarea de a le oferi cele mai bune produse si servicii. Ne-am dedicat total construirii de parteneriate de durata cu clientii nostri si speram sa convingem mai departe prin seriozitate in livrari, service in garantie si dupa perioada de garantie.

Dorim a ne convinge clientii ca motto-ul "Parteneri pentru o viata" inca reprezinta ceva ...

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Afla mai multe.

LESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/blue.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/green.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/orange.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/purple.less