LESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/typography.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/template.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/responsive.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/k2.less

Search

Servicii

Pentru ca serviciile noastre sa fie complete si pe deplin multumitoare pentru clientii nostri, am completat activitatea de comercializare a utilajelor si echipamentelor pentru constructii cu cele de service, inchiriere si consultanta de profil.
 
Service-ul nostru este echipat cu consumabilele de care clientii nostri au nevoie, iar in cazul in care sunt necesare reparatiile, dispunem de piesele de schimb necesare. Totul este pregatit in asa fel incat clientul sa poata folosi in cel mai scurt timp utilajele si echipamentele, mentinand costurile generate de inactivitate la minimum.

Pentru cilindrii compactori AMMANN asiguram service in garantie si postgarantie pe o perioada de minim 10 ani.

 

 

 

Service  cilindri compactori AMMANN 


Ne mai mandrim cu promptitudinea de care dam dovada in cazul comenzilor de produse. Astfel, termenul de livrare pentru utilaje si echipamente este in mare parte din stoc, iar la comanda de maximum 1 luna; in cazul statiilor de asfalt de cca 5-6 luni.

 

Service excavatoare YANMAR

 

Service utilaje de mica mecanizare

 

Reparatii si service la incarcatoare multifunctionale:

Reparatii si service la distribuitoare laterale de agregate:

   

SERVICE AUTORIZAT

Motoare HONDA GX100, GX120, GX160, GX390

Consumabile si piese de schimb originale.

 

 

 Filtre utilaje, filtre aer utilaje, filtre motoare utilaje, filtre hidraulice, piese HONDA, piese AMMAN, piese YANMAR, etc.

 

Reparatii si piese de schimb pentru utilaje de mica mecanizare - maiuri compactoare, placi compactoare, taietoare de rosturi, motopompe, elicoptere de beton, vibratoare de beton, picamere pneumatice si hidraulice, generatoare, etc.

 

 

Reparam picoane hidraulice orice tip.

   

Incarcam cu azot picoane hidraulice.

     

Asiguram piese de schimb pentru picoane hidraulice.

   

Comercializam spituri si dalti pentru picoane hidraulice.

   

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Afla mai multe.

LESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/blue.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/green.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/orange.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home1/memimpex/public_html/templates/tx_zenith/less/styles/purple.less